De maker(s)

boven: Alice van den Dool
onder: Alice en Annemarie
foto’s: Fred Leeflang

Hi, ik ben Alice!

… en gek op op Delft. Maar dat niet alleen,  ik heb twee kinderen, een heerlijk huis in de Delftse Hout, hou ervan om lekker te eten, planten te stekken, ik trek er graag op uit en heb een passie voor moderne kunst. Dit lijkt ondertussen wel een contact advertentie 😉 Vanuit mijn passie, interesses en liefde voor de stad Delft ontstond het plan voor het Delfts Kwartet. Want dat bestond er nog niet! Eigenlijk heel raar toch, voor zo’n geweldig mooie stad als Delft?!

Collega ondernemer Annemarie Oorthuizen had het idee voor dit kwartet al een aantal jaren terug en we waren toen ook al een beetje begonnen. Uiteindelijk was het eind van de zomer in 2021 het moment om het kwartet te écht te maken. 

grafisch vormgever

Ik ben grafisch vormgever en website designer met creatief inzicht en een scherp oog voor schoonheid. Je kunt mij ook kennen van mijn grafisch ontwerp studio  Studio Zomereik en voormalig blog (nu nog instagram) Exploring Delft.

Gezien mijn achtergrond was het heel logisch om in dit project te stappen. Bijna alle foto’s uit het kwartet zijn van mijn hand en ook de vormgeving heb ik helemaal op mij genomen. Annemarie is tekstschrijver en heeft de mooie teksten over de items in het kwartet geschreven.  Kortom, een gouden match om een Delfts Kwartet te maken!

Uiteindelijk is Annemarie verder gegaan met haar eigen werkzaamheden en heb ik het kwartet opgepakt. Er komt nog meer aan op dit gebied want de combinatie van vormgeving, fotografie en Delft, want daar hou ik van.

 

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht, dat vinden we leuk!

info@delftskwartet.nl

Disclaimer | Pers

Instagram

Liever in het echt met ons kwartetten? Gezellig! Zie het mailadres hiernaast 😉