De makers

Annemarie Oorthuizen en Alice van den Dool

foto: Fred Leeflang

Wij zijn Alice en Annemarie!

Beide zijn we gek op Delft, maar daarnaast zijn we nog veel meer! We zijn alletwee zelfstandig ondernemer, hebben allebei twee kinderen, zijn bevriend met elkaar, vinden het leuk om planten te stekken en we gaan graag naar het theater. Klinkt gezellig, toch? Dat is het ook! Daarnaast hebben we nog een grote overeenkomst: we zijn altijd bezig met plannen maken, netwerken, kennis opdoen en vragen stellen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen, ervaringen en belevenissen. En vanuit al onze passies, interesses en liefde voor de stad Delft ontstond het plan voor het Delfts Kwartet. Want dat bestond er nog niet! Eigenlijk heel raar toch, voor zo’n geweldig mooie stad als Delft?!

Het Delfts Kwartet bleek een prachtig project voor ons om samen op te pakken! We zagen het beide direct zitten om hier met elkaar mee aan de slag te gaan. Want het lijkt nu wel alsof we een soort eeneiige tweeling zijn, maar dan helpen we je graag even uit die droom: 

  • Alice is grafisch vormgever en website designer met creatief inzicht en een scherp oog voor schoonheid. Je kunt haar ook kennen van Studio Zomereik en Exploring Delft.
  • Annemarie is tekstschrijver en marketeer met een nieuwsgierige blik en een liefde voor mooie verhalen. Je kunt haar kennen van Delft Fringe Festival, Cultuurhuis en Cultuurbarbaren.

Kortom, een gouden match om een Delfts Kwartet te maken!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht, dat vinden we leuk!

info@delftskwartet.nl

Disclaimer | Pers

Instagram

Liever in het echt met ons kwartetten? Gezellig! Zie het mailadres hiernaast 😉