Het kwartet als stadsgids

Delfts Kwartet 5 Stadsgids
Stadsgids

Coendersbuurt
foto: Alice van den Dool

Het kwartet staat vol met leuke weetjes!

Het Delfts Kwartet is niet zomaar een kwartet! Op elke kaart staat namelijk een korte uitleg over wat er nou precies op de kaart te zien is. Zo leer je allerlei leuke weetjes en interessante feiten. En we weten zeker dat, zelfs als je al je hele leven in Delft woont, je iets nieuws zult leren! 

Tip voor een nieuwe spelvariant

Leuk! De info op de kaarten zorgt er ook voor dat je ook nog een andere variant van kwartetten kunt spelen. Als je in het spel om een kaart gevraagd wordt door een andere speler, en je hebt deze in je bezit, dan kun je op basis van van de informatie op de kaart een vraag bedenken voor je tegenspeler. Beantwoord diegene de vraag dan geef je de kaart. Maar wordt de vraag fout beantwoord, dan mag je de kaart houden! Gave spelvariant hé! 

Stadsgids

En heb je genoeg gekwartet? Dan kun je het spel ook gebruiken als een stadsgids! Op elke kaart vind je naast leuke weetjes ook het exacte adres van datgene op de kaart staat. Zo kun je zelf een mooie route uitstippelen! Wandel langs de locaties van één specifiek kwartet of fiets gewoon lekker de locaties van alle kaarten langs. Het kan allemaal. Zo ontdek je eenvoudig de mooiste plekjes van Delft. Veel plezier!

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Stuur gerust een bericht, dat vinden we leuk!

info@delftskwartet.nl

Disclaimer | Pers

Instagram

Liever in het echt met ons kwartetten? Gezellig! Zie het mailadres hiernaast 😉